ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch)

Contact

Spl. Tudor Vladimirescu 9
etaj 2, ap. 9
300195 / Timisoara
office@babelcenter.ro
tel. 0256 - 244 400

Program secretariat
Luni - Joi intre 12.00 - 20.00
Vineri
intre 10.00 - 18.00 intre 12.00 - 20.00 in perioadele de inscrieri pentru noile cursuri

Daneza

Cursurile de limba daneza se adreseaza celor ce doresc sa isi insuseasca cunostintele necesare pentru a ajunge treptat sa poata comunica optimal cu vorbitorii de limba daneza. Cursantii vor invata sa se exprime, sa interactioneze si sa socializeze corespunzator codurilor culturale daneze.

Metoda de invatare este bazata pe interactiune, are ca punct de referinta situatii tipice vietii reale si este o metoda “pas cu pas”.

Cursul introductiv este de 14 saptamani, consta in doua sedinte pe saptamana a cate 90 de minute si pregateste cursantii pentru urmatorul nivel de daneza. Cursul este predat de Olesia Corfixen:

Am locuit in Danemarca 24 de ani, unde am absolvit studii pedagogice si teologice. M-am intors in Romania in 2014 cu dorinta de a preda daneza celor interesati sa invete aceasta limba. Consider ca daneza este de fapt o limba simpla. Am convingerea ca si cursantii vor ajunge la un moment dat la aceasta concluzie si ca dupa parcurgerea cursurilor vor fi capabili sa aplice cunostintele dobandite in atingerea obiectivelor personale.