ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch)

Contact

Spl. Tudor Vladimirescu 9
etaj 2, ap. 9
300195 / Timisoara
office@babelcenter.ro
tel. 0256 - 244 400

Program secretariat
Luni - Joi intre 12.00 - 20.00
Vineri
intre 10.00 - 18.00 intre 12.00 - 20.00 in perioadele de inscrieri pentru noile cursuri

Suedeza

Cursuri de comunicare in limba suedeza

Curs structurat pe nivelurile europene ce duce la dobandirea de abilitati suficiente pentru a comunica cu usurinta in mediul social suedez.

Metoda functionala prin care cursantii invata pas cu pas sa faca to mai multe lucruri in limba suedeza in viata reala. Cursul este conceput si predat de Mircea David, profesor ce a locuit si studiat in Suedia timp de 16 ani.

In 1990 am ajuns in Suedia, stabilindu-ma intrun orasel din sudul tarii. Dupa doi ani m-am stabilit la Stockholm, unde am locuit pana in 2006, anul cand am revenit in tara.

Am studiat pe parcursul unui an, "economie nationala" la Universitatea din Uppsala dupa care au urmat trei ani de "business si management" la Universitatea din Stockholm.

Suedeza este o limba pe care o veti auzi vorbindu-se in toate colturile lumii si care, contrar aparentelor, este usor de invatat. Sper ca invatarea acestei noi limbi va fii o experienta placuta care cu siguranta se va dovedi si utila.

Asadar, HJÄRTLIGT VÄLKOMMNA !

Recunosc faptul ca am inceput cursul de suedeza cu o doza de scepticism. Mi se parea o limba straina 99,9% inaccesibila. Mircea Brasneanu a reusit cumva sa dea peste cap acest procent. Acum, dupa doua module, percep natura "prietenoasa" a vocabularului nordic si observ cu surprindere usurinta in a-i intelege conexiunile si subtilitatile.Lavinia Patrascu