ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch)

Contact

Spl. Tudor Vladimirescu 9
etaj 2, ap. 9
300195 / Timisoara
office@babelcenter.ro
tel. 0256 - 244 400

Program secretariat
Luni - Joi intre 12.00 - 20.00
Vineri
intre 10.00 - 18.00 intre 12.00 - 20.00 in perioadele de inscrieri pentru noile cursuri

Povestea noastra

Povestea noastra seamana probabil cu multe alte povesti in care protagonistii principali sunt oamenii care se intalnesc, viseaza si descopera ca impreuna pot realiza imposibilul.

Noua ni s-a intamplat acum 10 ani, cand un grup de pasionati de predarea limbilor straine, un grup de prieteni, au crezut ca pot veni cu o solutie pentru ca invatarea sa fie “pe bune”. O solutie locala, timisoreana, pentru un public local, timisorean.

Am adus in Timisoara, nu o franciza, un produs gata facut, ci am invatat mereu din ce e mai nou la nivel international si am creat propriul stil de lucru cu adultii si copiii. Am avut curajul sa incercam metode noi, provocarile nu s-au lasat asteptate, dar am mers inainte. Acum suntem singura scoala de limbi straine din Timisoara care isi bazeaza cursurile pe dezvoltarea sistematica a competentelor de comunicare dincolo de continutul unui manual. Fiecare curs este unic, mereu in slujba invatarii “pe bune” a celor ce isi dau intalnire cu noi.

Functionam sub semnul lui „Descoperi ca poti” si asta ne-a ajutat sa dam viata nenumaratelor proiecte pentru comunitate prin Asociatia Babel Education. Astfel aducem perspective proaspete care sa contribuie la rezolvarea problemelor tot mai diverse legate de educatia adultilor si copiilor in Timisoara.

Am invatat sa ne pastram mereu credinta ca lucrurile se pot schimba si ne dorim ca fiecare cursant sau profesor ce invata alaturi de noi sa ia cu el macar o parte din entuziasmul nostru. Pentru ca invatarea unei limbi straine inseamna schimbare si noi perspective.

Acceseaza galeria foto pentru povestea celor 10 ani in imagini